Berete İlkokulu
BERETE KÖYÜ AKDOĞANLAR MEVKİİ BERETE KÜME EVLERİ BERKTE ILKOKULU BLOK NO: 6 BESNİ / ADIYAMAN

VİZYON

Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

MİSYON

Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

NORMAL

BAŞLAMA : 08:30 BİTİŞ : 14:10

SOBA

BESNİ İLÇE MERKEZİNE 30 KM, ADIYAMAN İL MERKEZİNE 72 KM DİR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

BERETE KÖYÜ YAKLAŞIK 70 HANELİK BİR KÖYDÜR. KÖYÜN GEÇİM KAYNAĞI TARIM VE HAYVANCILIĞA DAYANMAKTADIR.ÇOMAK KÖYÜ İLE İZOLLU KÖYÜNÜN TAM ORTASINDA KALMAKTADIR.